Aplaudiraju joj

Pogledajte kontroverznu haljinu Kylie Jenner. Oglasila se čak i PETA

L. S.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Komplimenti iz neočekivanog izvoraKylie Jenner se na jučerašnjoj reviji Schiaparelli Haute Couture koja se održala u Parizu pojavila u haljini koja je na sebi imala vrlo glomazan i neobičan dodatak: lavlju glavu.Unatoč špekulacijama, radilo se o umjetnoj glavi, a Kylie je dobila pozitivnu kritiku iz neočekivanog izvora – najpoznatije svjetske udruge za zaštitu prava životinja PETA.
Predsjednica PETA-e Ingrid Newkirk za TMZ izjavila je: “Kylien izgled slavi lavlju ljepotu i može biti izjava protiv lova na trofeje, u kojem su lavlje obitelji rastavljene zbog zadovoljenja ljudskog egoizma”.


Nastavila je: “Ove nevjerojatno inovativne trodimenzionalne životinjske glave pokazuju da gdje postoji volja, postoji i način“.Kylie se također pobrinula da svima da do znanja da se ne radi o pravoj lavljoj glavi kada je na svom Instagramu napisala da se rado o “faux (lažnoj/umjetnoj) ručno rađenoj artističkoj kreaciji izrađenoj korištenjem umjetnih materijala”.


U Schiaparellijevoj reviji pojavila se i Naomi Campbell s glavom crnog vuka, koja je najvjerojatnije također lažna.


PETA-ino aplaudiranje mlade zvijezde veliki je preokret, jer su ju u prošlosti aktivisti za prava životinja posramljivali zbog nošenja pravog krzna, te se čini da je Kylie napravila neke modne promjene u boljem smjeru