ŠIBENIK

Počeo je 19. Seasplash festival: Atraktivni nastupi potrajat će do nedjelje

P. N.U četvrtak 15. srpnja počeo je 19. Seasplash festival na prekrasnoj festivalskoj lokaciji Martinska u Šibeniku. I ove godine se festival održava pod okolnostima prouzročenim posljedicama pandemije virusa covid 19, ali ipak je i dalje jedan od rijetkih festivala koji je dosljedan u održavanju uz sve potrebne epidemiološke mjere.


Na festivalu se počelo uživati već od 17h na ChillSplash pozornici i dnevnim aktivnostima na raznim radionicama, a prvu večer na glavnoj pozornici nastupali su reggae/dancehall bend One Dread koji je predstavio novi autorski materijal uživo, te zagrebački dub duo Anja G & Dr.Obi. Kali Fat Dub objavili su novi album “Životinjska karma” upravo na Seasplash festivalu i svojim fanatičnim nastupom zaključili večer, dok je Mexican Stepper bio zadužen za zagrijavanje na početku večeri. SoundSplash pozornica je bila rezervirana za domaće producente i dj-e Proove, Inka, Maya i Flico.


Festival traje do nedjelje 18. srpnja 2021., a očekuju se još nastupi Inner Terrestrialsa, Alejuandra Buendije, Plesača sporog stepa, Sassje, Brain Holidaysa, Banana Zvuka, Haris Piltona, Dub Settlers HI FI-a, Tadimana, Cromaicanz i drugih. Satnice nastupa po programima i danima potražite na Seasplash internet stranici.