Svijet slavnih

Ovih 6 hollywoodskih zvijezda djeca su još poznatijih roditelja

Portal Novi list

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Odgoj koji otvara vidike, dobra genetika i utjecajne veze... Je li to recept za uspjeh?Siguran način da postanete uspješan glumac u Hollywoodu je roditi se u obitelji poznatih glumaca. Nije garancija, ali sigurno ne odmaže.


Zapravo, neki od najpoznatijih glumaca i slavnih osoba svoju su priliku prvi put dobili zahvaljujući svojim obiteljskim vezama. Iako su talenti, ljepota i šarm neosporni, utabane staze roditelja, zasigurno su bile vjetar u leđa i profesionalna orijentacija.


Ovih šest obožavanih hollywoodskih zvijezda imale su pravu sreću odrastati u obitelji slavnih legendi.


Liv Tyler je kći frontmena Aerosmitha Stevena Tylera
Dovoljan je da se Liv samo osmijehne da vam postane jasno kako je lijepa glumica slika i prilika svog slavnog oca Stevena Tylera.


View this post on Instagram

A post shared by Liv Tyler (@misslivalittle)Jack Quaid je sin Dennisa Quaida i Meg Ryan


Mnogo prije nego što je uopće postojao pojam hollywoodskog moćnog para, Meg Ryan i Dennis Quaid su osvojili 90-e. Jack toliko liči na svog oca, zar ne?


View this post on Instagram

A post shared by Jack Quaid (@jack_quaid)Sosie Bacon je kći Kyre Sedgwick i Kevina Bacona


Nema ništa slađe nego gledati Sosie i njezinog oca Kevina kako zajedno pjevaju pjesme uz gitaru. Ako Sosie ikada odluči da gluma nije za nju, mnogi ističu kako bi mogla imati prilično uspješnu glazbenu karijeru.


View this post on Instagram

A post shared by Sosie Bacon (@sosiebacon)Dakota Johnson je kći Melanie Griffith i Dona Johnsona


Don i Melanie vjenčali su se 1976., a iste godine razveli. Ponovno su obnovili svoju vezu 1989., kada je rođena Dakota, i ostali su zajedno do 1996. godine. Lijepa glumica ima šestoro polubraće i sestara; Jesseja, Grace, Jaspera i Deacona Johnsona s tatine strane te Alexandera Bauera i Stellu del Carmen Banderas s mamine strane.


FOTO/Reuters

FOTO/Reuters


Ben Stiller je sin pokojne ikone komedije Jerryja Stillera


Jerryja Stillera ovih dana vjerojatno najviše pamtimo po ulozi Georgeova oca u Seinfeldu. Prije smrti, on i njegov sin Ben imali su priliku raditi zajedno na Zoolanderu.


View this post on Instagram

A post shared by Ben Stiller (@benstiller)Zoë Kravitz je kći Lise Bonet i Lennyja Kravitza


Zoë Kravitz je netko tko zrači nevjerojatnom karizmom. Kad vam je majka Lisa Bonet, otac vam je Lenny Kravitz, a očuh Jason Mamoa – kako biste mogli biti išta osim najkul osoba u svijetu poznatih?


FOTO/Reuters

FOTO/Reuters


Kate Hudson je kći Kurta Russella i Goldie Hawn


U objavi na Instagramu na Dan očeva, zvijezda filma “Kako izgubiti muškarca u 10 dana” govorila je o glumcu Kurtu Russellu koji ju je odgojio jer se udaljila od svog biološkog oca, glazbenika Billa Hudsona. Za nju, jedini je otac Kurt Russella kojeg jednostavno obožava i koji je značajno utjecao na njezin život.


View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)