Shivon Zilis

Otkrilo se da je Elon Musk dobio blizance prije godinu dana. S kolegicom.

Hina

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Vijest o dolasku blizanaca povećava Muskov ukupni broj djece na devetero. Izvršni direktor Tesla Inc Elon Musk i Shivon Zilis, izvršna direktorica Muskova startupa za umjetnu inteligenciju Neuralink, dobili su blizance u studenome 2021., objavio je Business Insider u srijedu.


U travnju su Musk i Zilis podnijeli zahtjev za promjenom imena blizanaca tako da “imaju očevo prezime” i sadrže majčino prezime kao dio srednjeg imena, piše u izvješću u kojemu se citiraju sudski spisi.


Teksaški sud u svibnju je odobrio njihov zahtjev, dodaje se u izvješću.
Zilis, 36, identificirana je na svom LinkedIn profilu kao direktorica operacija i posebnih projekata u Neuralinku, čiji je suosnivač i predsjednik 51-godišnji Musk. Počela je raditi u tvrtki u svibnju 2017., isti mjesec kada je imenovana direktoricom projekta umjetne inteligencije u Tesli, gdje je radila do 2019. godine.


Također je članica uprave u istraživačkoj tvrtki za umjetnu inteligenciju OpenAI, kojoj je suosnivač Musk, prema njezinu profilu na LinkedInu.


Vijest o dolasku blizanaca povećava Muskov ukupni broj djece na devetero. Musk ima dvoje djece s kanadskom pjevačicom Grimes, a ostalih petero djece s bivšom suprugom, kanadskom spisateljicom Justine Wilson.


Musk i Grimes dobili su svoje drugo dijete putem surogat majke u prosincu. Milijarder je rekao da su on i Grimes  “polurazdvojeni”, prema izvješću Page Six u rujnu prošle godine.