Nakon mirisa vagine, stiže miris orgazma...

Kako miriše orgazam? Gwyneth Paltrow lansira proizvod za koji kaže da miriši poput njezinoga

Mija Dropuljić

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Zar je moguće uhvatiti miris orgazma? Očigledno jest.Poznata glumica Gwyneth Paltrow već neko vrijeme medijske stupce ne puni zbog svojih fantastičnih uloga nego više zbog svog, slobodno možemo reći, nosa za mirisne svijeće. Veoma uspješna poduzetnica mnoge šokira u posljednje vrijeme svojim izjava ili poslovnim potezima. No, čini se kako oni itekako dobro promišljeni. 


Nedavno je Gwyneth predstavila mirisnu svijeću koja navodno miriše poput njene vagine. Pogađate internet nije prestao brujiti o tome. Iskreno, svijeću nismo isprobali, čak nismo ni sigurni koliko bi htjeli pomirisati Gwynethin spolni organ. Mnogi su to poželjeli. Proizvod je predstavljen početkom godine i veoma brzo je bio rasprodan.


Sada je glumica i poduzetnica najavila novu svijeću u svojoj kolekciji – onu koja miriše na njen, vjerovali ili ne, orgazam
Svijeća se zove ni manje ni više nego “This smells like my orgasm” i sadrži mirisne note grejpa, nerolija i turske ruže. Kupiti se može na službenoj Goop stranici, a miris je opisan kao seksi i neočekivan. Svijeća u prodaju stiže 25. srpnja, a vjerujemo kako će i ovo biti pun poslovni pogodak za poznatu glumicu.