Los Angeles

Održan drugi koncert posvećen Tayloru Hawkinsu: Pink rasturila u suradnji s Queenom

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Tribute koncert održao se u čast prerano preminulom bubnjaru grupe Foo FightersNakon velikog koncerta održanog u Londonu, Foo Fightersi napravili su još jedan spektakl, ovaj put u Los Angelesu.


Na koncertu u sjećanje na njihovog prerano preminulog bubnjara Taylora Hawkinsa, rock band još jednom je okupio čitavu paletu glazbenih zvijezda, koji su odsvirali čak 53 pjesme na koncertu koji je trajao satima.


Među njima se posebno istaknula pjevačica Pink, koja se pridružila grupama Queen i Foo Fighters u obradi pjesme “Somebody To Love“.
Pjevačica je izvela ovu rock himnu koju je obožavao pokojni bubnjar s Daveom Grohlom i bendom te Brianom Mayom i Rogerom Taylorom iz Queena. Pink je također izvela “The Pretender” Foo Fightersa i nastupila u duetu s Nancy Wilson iz benda “Heart” na pjesmi “Baracuda”.


U svom Instagram Storyju nakon seta, Pink je napisala: “Mrzim zašto smo bili tamo, ali volim što smo svi bili zajedno.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli P!NK (@pink)Memorijalnu svirku otvorila je Grohlova kći Violet, koja je s gitaristom Alainom Johannesom izvela prekrasnu verziju pjesme “Hallelujah” Leonarda Cohena.


Dave je rekao okupljenima: “Dobro došli na koncert posvećen Tayloru Hawkinsu u Los Angelesu. Ovo je njegov rodni grad, zato za njega morate biti glasni.”


Joan Jett, Chevy Metal, Kesha, Coattail Riders, Miley Cyrus, Mötley Crüe i Def Leppard bile su samo neke od brojnih glazbenih zvijezda koje su se odazvale ovom specijalnom koncertu.


Metal cover bend “Chevy Metal”, u kojem je također svirao Hawkins, na pozornici je predstavio njegov 16-godišnji sin Shane, koji je s njima odsvirao obradu pjesme “Rock and Roll” Led Zeppelina.Kesha je izvela klasik Davida Bowieja “Heroes”, a Miley Cyrus se pridružila Joeu Elliottu iz Def Lepparda na pjesmi “Photograph”.


Daveu su se također pridružili Josh Homme, Alain i John Paul Jones iz Zeppelina na obradi pjesme “Goodbye Yellow Brick Road” od Eltona Johna.


Sav novac prikupljen od showa ići će u dobrotvorne svrhe Music Support i MusiCares, prema izboru obitelji Hawkins, piše Music News.