Humanitarac

Odmak od turneje: Ed Sheeran pjevat će na malom dobrotvornom koncertu u – crkvi

A. P.

Foto: Commons Wikimedia

Foto: Commons Wikimedia

Popularni glazbenik poznat je po svojoj podršci raznim dobrotvornim organizacijamaNova lijepa gesta popularnog birtanskog glazbenika.


Ed Sheeran će u listopadu zamijeniti ogromne koncerte na stadionima nastupom u maloj crkvi “Union Chapel.”u sjevernom Londonu.


Koncert se održava 11. listopada u sklopu serije događaja “Wellstock x For One Night Only”, a ulaznice su dostupne samo putem dobrotvorne nagradne igre u kojoj sudionici daju dobrovoljne priloge.
Cilj je prikupiti novac za Wellstock i projekt koji je pokrenuo Will Young za pomoć dobrotvornim ustanovama za mentalno zdravlje. Sva sredstva iz ovog koncerta ići će za projekt “Shout”, prvu i jedinu besplatnu povjerljivu uslugu tekstualne podrške za mentalno zdravlje, piše Clash Music.


Ed Sheeran je izjavio: “Uzbuđen sam što mogu objaviti da sam se udružio s “For One Night Only” za ovaj vrlo poseban jednokratni koncert. To je prvi u nizu događaja koje će kreirati i bit će to sjajna noć na intimnom i posebnom mjestu.”


“For One Night Only” održava koncert u partnerstvu s Willom Youngom i njegovom inicijativom “Wellstock” i pomoći će prikupiti sredstva za uslugu za mentalno zdravlje “Shout”, koja obavlja važan posao pružajući besplatnu podršku tisućama ljudi svaki dan.”


“Razgovor o mentalnom zdravlju tako je važan. Svi imamo mentalno zdravlje, svi moramo razgovarati o tome, a postoji i mjesto na koje trebamo otići kad nam je teško. Imate priliku pridružiti mi se u Londonu 11. listopada 2022. sudjelovanjem u dobrotvornom izvlačenju nagrada. To je samo za jednu noć i ulaznice za događaj neće biti u prodaji. Nadam se da ćemo se vidjet, Ed.”, poručio je pjevač.