"Blonde"

Odgođena premijera filma o Marilyn Monroe: Glavnu ulogu tumači Ana de Armas

Sandy Uran

Foto: Wikimedia Commons

Foto: Wikimedia Commons

Film koji prikazuje novo viđenje života legendarne glumice zbog korone će biti premijerno prikazan tek 2022. godine.Glumica Ana de Armas morala se oboružati strpljenjem. Naime, filmovi koje je snimila u posljednje vrijeme zbog pandemije su stavljeni na čekanje. Glavna je zvijezda u biografskoj drami »Blonde« u kojoj tumači ulogu holivudske zvijezde Marilyn Monroe. Film koji prikazuje novo viđenje života legendarne glumice zbog korone će biti premijerno prikazan tek 2022. godine.


Premda ne tumači glavnu ulogu, ali svakako jednu od važnijih u najnovijem Bondu, »No time to die«, i za njegovu premijeru morat će se strpjeti do 8. listopada za kad je najavljena premijera filma u SAD-u, dok je u Engleskoj premijerno prikazivanje najnovijeg nastavka o najpopularnijem tajnom agentu na svijetu zakazano za 30. rujna ako se zbog pandemije ne dogodi još jedna odgoda, a nadamo se da neće.


Kako izvješćuje Variety, put realizacije drame »Blonde« je poduži. Naime, taj se filmski projekt počeo planirati 2010. godine, a nastaje prema istoimenom romanu iz 2000. godine koji je napisala Joyce Carol Oates. Tridesettrogodišnja glumica u filmu portretira glumačku ikonu, a uz Anu glavne muške uloge tumače Adrien Brody u ulozi njezina supruga, pisca Arthura Millera, i Bobby Cannavale kao Joe DiMaggio, za kojeg je Marilyn također bila udana.
De Armas je ulogu u filmu dobila 2019. godine »zbliživši« se s redateljem filma koji ujedno potpisuje i scenarij, Andrewom Dominikom, premda su za tu ulogu prethodno bile kontaktirane i glumice Naomi Watts i Jessica Chastain.