Videospot

Novi album „Najbolji su pjevači bez sluha“ donosi Miki Solus

A. P.

Foto: Promo

Foto: Promo

Album sadrži 11 pjesama i snimljen je u jednom danuMiki Solus predstavlja novi album zanimljivog naziva „Najbolji su pjevači bez sluha“, a uz njega i novi spot za pjesmu „U makedonskom restoranu“.


U novom spotu su na zanimljiv način prikazani neki kultni likovi iz makedonske povijesti poput Aleksandra Velikog i Toše Proeskog, a u spotu se našao i lik legendarnog gitarista Vlatka Stefanovskog.


Najbolji su pjevači bez sluha“ sadrži 11 pjesama i snimljen je u jednom danu, u minimalnom akustičnom aranžmanu (ukulele, bubanj, bas, uz poneku gitaru ili klavir), a naziv mu savršeno pristaje zbog fenomenalnih vokalnih dionica koje se nalaze na njemu.

Sve pjesme je snimio, miksao i masterirao Silvio Pasarić u SIPA studiju, a spot za pjesmu „U makedonskom restoranu“ snimio je i montirao Doringo.


Na albumu su svirali i aranžmane slagali neumorni Frane Visković (bas) i Ivan Strahija (bubanj), a njima su na nekim pjesmama pripomogli Diana Čerenšek (flauta) i Rene Rehak (truba) te sveprisutni bog studija Silvio Pasarić. Za likovno oblikovanje albuma zaslužan je Izar Lunaček, ljubljanski slikar, filozof i ilustrator.


“Tekstovi pjesama su blesavi, teme su bedaste, a za glazbu će zlobnici opet reći: ‘Sve su ti pjesme iste’. Ovo nije album za ljude koji prate trendove, koji vole kada izvođači zvuče ‘svjetski, a naše’; ovo nisu pjesme za ljubitelje vrhunske produkcije i zapadne rock estetike, a ponajviše ovo nije album za poklonike tehničke izvedbe, ugodnih vokala i bogatih aranžmana. Svi ostali možda bi mogli uživati u ovom albumu.“,  rekao je Miki Solus.


Na albumu se nalaze pjesme:
1. Hitmejker
2. Mala riba
3. Michael Scott
4. Koale
5. U makedonskom restoranu
6. Magnolija
7. On golubove hrani
8. Svijet je pun debila
9. Boškarina
10. Penzija
11. Zgažene mačke


Miki Solusa pratite na njegovim društvenim mrežama na Facebooku i Instagramu.


Foto: Promo

Foto: Promo