Spot

Nostalgične “Cipele iz djetinjstva” Kim Verson

Ivana Kocijan

Foto: Josip Ninković

Foto: Josip Ninković

Kako je izgledalo odrastanje Kim Verson i njezino glazbeno putovanje od malih noguKako je izgledalo odrastanje Kim Verson i njezino glazbeno putovanje od malih nogu, otkriva nam nostalgičan spot za njezinu pjesmu »Cipele iz djetinjstva«.Emotivni video djelo je Drage Vidošića koji je stare snimke iz Kiminog djetinjstva upakirao u 3 minute pjesme s prošlogodišnjeg albuma »Digni ruke sve do neba«.
»Zaista nisam očekivala da ću kroz svoj glazbeni put doći u priliku podijeliti s publikom svoje privatne snimke iz djetinjstva te ih spojiti u nostalgični i emotivni video koji mi neizmjerno puno znači. Priželjkivala sam to već neko dulje vrijeme i sretna sam što mi se baš sad poklopila ova pjesma zbog koje sam odlučila ispričati svoju priču.


Imala sam sreće što su tada, početkom 90-ih, moji roditelji imali dobru kameru i zabilježili najljepše trenutke mog odrastanja. U videu je prikazan i jedan dio mojih glazbenih početaka i jako sam uzbuđena što mogu pokazati kako su zapravo izgledali«, rekla je Kim.