Skandal

Nižu se optužbe: Još tri žene optužile Adama Levina za flertanje, oglasio se i pjevač

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Nakon što je Sumner Stroh objavila video u kojem ga je prozvala za aferu, u javnost su istupile i druge ženeIako se izvana činilo kako živi u bračnom skladu sa svojom ženom Behati Prinsloo, bivšom Victorijinom anđelicom, i njihovo dvoje djece, čini se da je priča ipak malo drugačija.


Nakon što je influenserica Sumner Stroh na TikToku objavila video u kojem optužuje pjevača da je s njom imao aferu te kako joj je poslao neugodnu poruku u kojoj govori kako će svoje treće dijete, koje je trenutno na putu, nazvati po njoj, sad su se oglasile još tri žene koje su također podijelile fotografije seksi poruka koje im je slao pjevač.


Zadnja u nizu je njegova bivša učiteljica joge, koja ga je optužila da joj je poslao prljavu poruku. Alanna Zabel, koja je trenirala s pop zvijezdom od 2007. do 2010., navodi da je rekao da želi “s njom provesti dan gol”, i da se hvalio svojim prijateljima kako ima najbolju guzu u gradu.


Foto: Alanna Zabel/Instagram

Foto: Alanna Zabel/Instagram
Ispričala je kako je njezin tadašnji dečko vidio poruku, tvrdi da je postao nasilan te da je pobjesnio i slomio joj zglob, a Levine ju je nakon toga ignorirao.


Komičarka Maryka i žena po imenu Alyson Rosef također su objavile fotografije svojih navodnih Instagram razgovora s Levineom.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Page Six (@pagesix)U videu na TikTok-u Rosef je tvrdila da ima puno više poruka, ali ih je odlučila ne dijeliti jer “nisu prikladne” i nije se osjećala ugodno sve objaviti.


“Puno mojih prijatelja je znalo za to i bili su šokirani”, rekla je i dodala, “Pretpostavljam da ako je još koja djevojka to doživjela s njim, mislim da bi to trebale objaviti jer se osjećam jako loše zbog njegove žene, i nitko ovo ne zaslužuje.”


Maryka je također objavila video koji je navodno dobila od pjevača, a na kojem se vidi kako on govori: “Glup sam.” Iznad klipa napisala je “Da.” U jednom trenutku ga je pitala: “Zar nisi oženjen”, na što je pjevač odgovorio da je situacija komplicirana.


Inače, pjevač se oglasio na Instagramu i priznao kako je imao kontakt sa Sumner, ali je zanijekao da je s njom imao fizičke odnose, piše Page Six.“Puno se trenutno govori o meni i želim raščistiti stvari. Loše je razgovarati na taj način s bilo kime osim sa svojom ženom. Nisam imao aferu, ali sam prešao granicu tijekom razdoblja svog života zbog kojeg sad žalim. U nekim trenutcima je postalo neugodno; shvatio sam to i poduzeo korake da se iskupim svojoj obitelji. ”


“Moja žena i moja obitelj važniji su mi od svega na cijelom svijetu. Biti ovako naivan i glup i riskirati jedinu stvar koja je bitna, bila je najveća pogreška koju sam ikad napravio. Nikad neću napraviti sličnu grešku, i preuzimam potpunu odgovornost. Proći ćemo kroz to, a proći ćemo zajedno.”, napisao je posramljeni pjevač.