"Isplivala sirena"

Nives Celzijus objavila video u vrlo uskom badiću: Obožavatelji u komentarima pokrenuli raspravu

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Njezin je video prikupio više od 16 tisuća "lajkova"Nives Celzijus objavila je video na svom Instagram profilu u kojem je možemo vidjeti u potpuno ljetnom izdanju. Odjevena u vrlo uski kupaći kostim jarkih neonskih boja, prikazana je kako pliva pa zatim izlazi iz bazena.


Njezin je video prikupio više od 16 tisuća “lajkova”, ali obožavatelji su u komentarima razvili raspravu. U vrijeme kada svi komentiraju nečiji izgled i veličinu, rasprava je krenula upravo u tom smjeru.


Zbog izrazito uskog modela kojeg je odjenula, dio njezinih pratitelja zaključio je da joj treba kupaći većeg broja.
“Obuci kupaći koji ti odgovara, a ne četiri broja manji”, “Ono kad nema tvog broja, ali ti odlučiš da može i broj manji” te “Tebi sve stoji, ali kupaći može i bolji”, samo su neki od komentara pratitelja kojima se kupaći nije svidio.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)S druge strane, mnogi su zaključili da svatko ima pravo nositi što mu se sviđa pa pohvalili izgled Nives Celzijus. “Prekrasna!”, “Sirena isplivala”, “Nives blistaš, super ti stoji kupaći” i “Ne mogu razumjeti što neke osobe na tebi vide loše, ti si jednostavno prekrasna žena”, samo su neki od pozitivnih komentara.