Obitelj

Nicola Peltz objavila nove fotke nakon komentara o svađi s Victorijom Beckham

A. P.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Supruga Victorijinog najstarijeg sina Brooklyna navodno je u svađi s nevjestomNakon brojnih natpisa o navodnoj svađi sa svekrvom Victorijom Beckham, supruga najstarijeg Backhamovog sina Nicola Peltz pokazala je novi, ne baš najsretniji izgled na Instagramu.


Glumica je navodno bila upletena u svađu s modnom dizajnericom Victorijom Beckham nakon Nicolinog vjenčanja u travnju.


Glasine su se pokrenule kad su obožavatelji počeli primjećivati ​​da Nicola i Victoria na društvenim mrežama izgledaju distancirano. Također se tvrdilo kako je svađa nastala iz više razloga od ‘različitih kultura’ do očite napetosti između nove rodbine.
Nicola je progovorila o glasinama, a objavila je i nekoliko neobičnih fotografija na svom Instagramu kako bi najavila sudjelovanje u seriji ‘Welcome to Chippendales‘.Crno-bijele fotografije komentirao je i Brooklyn. “Jedva čekam to vidjeti”, podijelio je suprug Brooklyn na svojem Instagramu. “Ti si najtalentiranija osoba. Tako sam ponosan na tebe, moja prekrasna ženo. Riječi ne mogu opisati koliko sam ponosan na tebe.”, napisao je.


Brooklyn je komentirao i navodnu svađu između supruge i majke. “Naučio sam da će uvijek pokušavati napisati takve stvari”, izjavio je za časopis Variety. Brzo je pojasnio da se svi slažu i da je sve dobro.


Nicola je također zanijekala bilo kakvu dramu s dizajnericom, ali priznaje da su glasine počele kad na dan vjenčanja nije odjenula haljinu brenda Victorije Beckham, već se odlučila za Valentino.


“Namjeravala sam i stvarno sam htjela, a onda sam nakon nekoliko mjeseci shvatila da njezin atelje to ne može napraviti, pa sam morala odabrati drugu haljinu”, rekla je.


O planovima za osnivanje vlastite obitelji Brooklyn je rekao: “Stalno govorim svojoj ženi, jedva čekam postati tata. Spreman sam imati djecu, ali uvijek kažem svojoj ženi, kad god ti želiš.”, piše Mirror.