Mlada bogatašica

Nezaustavljiva Rihanna: Od sada se može pohvaliti još jednom titulom

Anja Pavlović

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Pjevačica je uspješna na svim poljima.34.-godišnja pjevačica i poduzetnica s Barbadosa postigla je još jedan ogroman uspjeh.


Prema Forbesovoj listi iz 2022. Rihanna je postala najmlađa self-made milijarderka u SAD-u nakon što postigla neto vrijednost od nevjerojatnih 1.4 milijarde dolara, prenosi eNews.


Novopečena majka titulu je preuzela od Kylie Jenner, čija se neto vrijednost trenutno procjenjuje na “samo” 600 milijuna dolara.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Rihannino bogatstvo proizlazi iz modne tvrtke Fenty Beauty, te kolekcije donjeg rublja Savage x Fenty, u kojoj drži 30% vlasništva. Rihanna je ovim postignućem postala i prva milijarderka s Barbadosa, kao i jedina žena na ovogodišnjoj Forbesovoj listi najuspješnijih.


A čini se kako se njezin bankovni račun neće uskoro isprazniti. Nakon duge pauze, Rihanna je dala naslutiti kako se ponovo posvetila glazbi.


Na Forbesovoj listi najbogatijih žena nalaze se još i osnivačica mreže Bumble Whitney Wolfe Herd sa 740 milijuna dolara i Taylor Swift sa “skromnih” 570 milijuna dolara.