Svjedočenje agentice

Nedostatak kemije između Jasona Momoe i Amber Heard umanjio je njezinu ulogu u Aquamanu 2

Portal Novi list

Heard primila vijest o smanjenoj ulozi dok je čitala scenarij“Nedostatak kemije” između Jasona Mamoe i Amber Heard doveo je do smanjenja uloge u nadolazećem filmu, tvrdi Amberin agent.


Agentica Amber Heard, Jessica Kovacevic, svjedočila je na suđenju Johnnyju Deppu protiv Amber Heard rekavši kako vjeruje da je negativno svjetlo na Hearduđ, zbog stalnih sukoba s Deppom, uvelike utjecalo na njezinu ulogu.


Deppova bivša supruga prvi put je dobila ulogu u filmu “Liga pravde” iz 2017., a zatim je debitirala u franšizi “Aquaman” kao Mera sljedeće godine. Amberin agent posvjedočio je da je zvijezda imala ugovor po kojem je trebala zaraditi 2 milijuna dolara u nastavku, čije je snimanje već završeno i koji bi trebao doći u kina u ožujku 2023.
Kovacevic je nastavila svjedočenje, tvrdeći da je Warner Bros razlog za smanjenje uloge Amber Heard bio “nedostatak kemije između nje i Jasona”. Nastavila je da je Heard primila vijest o smanjenoj ulozi dok je čitala scenarij.


Na pitanje o narušenoj karijeri Amber Heard njezina agentica je odgovorila: “Po mom iskustvu… Vaša karijera se nakon nečeg takvog zaokrene. Bila je jako dobro prihvaćena u filmu u to vrijeme, svi su tada bili sretni s njom, do toga da se nakon toga dogodi potpuni pad, a onda da se to poklopi sa stalnim tvitovima i negativnostima o njoj, nemam fizički komad papira dokaza, ali to je jedini logičan zaključak koji izvlačim. ”


Kovacevic je dodala da je zbog loših naslova u medijima Heard izgubila ulogu s Amazonom koja je bila u izradi. Također je tvrdila da, prema njezinim saznanjima, nije bilo “problema u izvedbi” s Amber u prvom filmu “Aquaman”.