Nakon prekida

Ne gubi vrijeme: Kanye West već planira ponovno osvojiti Kim Kardashian

A. P.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Kanye West zadao joj je glavobolju tijekom veze s mlađim dečkomČini se kako je Kayne West jedva dočekao vijesti o prekidu Kim Kardashian i Petea Davidsona.


Kim je prošle godine podnijela zahtjev za razvod od Kanyea, a nakon što je započela vezu s Davidsonom, reper Kanye West stalno im je bio trn u oku, javno omalovažavajući Petea i dijeleći njihove poruke na društvenim mrežama.


Izvor za The Sun je rekao: “Ovaj prekid je poticaj Kanyeu da se više trudi i ponovno pridobije Kim i natjera je da odustane od njihovog razvoda. Mjesecima joj je govorio da njoj i Peteu nije suđeno. I iako Kanye nije bio Peteov najveći obožavatelj, posljednjih se tjedana usredotočio na to da pokaže Kim da su čvrsta obitelj.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Izvor je također rekao: “Kim se dosad jednostavno fokusirala na to da Ye bude najbolji tata. Ona će uvijek obožavati Kanyea i cijeniti ga kao oca njihove djece, ali trebat će uložiti veliki napor da je ponovno osvoji. On ne misli da je to nemoguće. Posljednjih su se tjedana jako dobro slagali.”


U međuvremenu, prijatelj blizak Kim Kardashian inzistira na tome da se ona ne namjerava vratiti bivšem mužu: “Malo je vjerojatno da će se predomisliti oko razvoda. Riješili su pitanje zajedničkog roditeljstva i ona to ne želi pokvariti. Kim osjeća da ima kontrolu nad svojim životom više nego ikad prije. Nemojte se iznenaditi ako se opet pojavi s mlađim muškarcem.”


Ranije ovog tjedna Kim je podržala Kanyeov brend Yeezy objavivši fotografiju sunčanih naočala njegove marke na Instagramu, što je potaklo nagađanja kako su ponovno zajedno. Možda to još nije konačan kraj za “Kimye”.