Publika je napokon uživala u koncertima uživo

Natali Dizdar – dvostruki trijumf na prvim open air koncertima u Zagreb

Portal Novi list

FOTO/Samir Cerić Kovačević

FOTO/Samir Cerić Kovačević

U dvorištu Laube okupili su se brojni štovatelji lika i djela Natali DizdarNatali Dizdar u bajkovitom ozračju Laube, pod zagrebačkim nebom obje je večeri okupljene osvojila svojim hitovima, ali i novim pjesmama koje je u posljednih godinu dana predstavila publici. Tako su s njom u glas pjevali i stihove “Slobodne”, pjesme koju je izdala u sklopu projekta BETI kao i pjesmu “Kad mislim na to”, njezin aktualni singl.


Natali i njezin bend, gitarist Vladimr Mirčeta, basist Marino Vinja, bubnjar Ivan Vodopijec i klavijaturist Hrvoje Klemenčić u sat i pol koncerta pokazali su svu raskoš muziciranja, a publika ih je i nakon bisa dugo pozivala na povratak na pozornicu. Natali se tijekom koncerta nekoliko puta zahvalila okupljenima što su došli, a publika je svaku njezinu pjesmu i riječ zahvale nagradila velikim pljeskom. Nakon koncerta brojni su obožavatelji imali potrebu zahvaliti se na prilici da uživaju u koncertu uživo te  su pohvalili izvanrednu izvedbu glazbenika.


FOTO/Samir Cerić Kovačević

FOTO/Samir Cerić Kovačević


U dvorištu Laube u subotu i nedjelju okupili su se brojni štovatelji lika i djela Natali Dizdar, a među njima bila su i neka poznata lica, poput voditelja i redatelja Roberta Tomića Zubera, Nataline kolegice, pjevačice Vanne, te urednice i voditeljice RTL Direkta Mojmire Pastorčić.
Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.