Nevolje u raju

Nakon optužbi da je zaručnik vara, Jennifer Lopez zlobnicima odgovorila fotografijama prosidbe

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Alex, presani biti g*vno i ne varaj više Jennifer", napisao je njegov kolega, bivši bejzbolaš Jose CanescoJennifer Lopez nedavno se na svom Instagram profilu pohvalila zaručničkim prstenom, a nije trebao puno proći da krenu glasine o varanju njezinog zaručnika, bivšeg bejzbolaša Alexa Rodrigueza. Naime, njegov kolega Jose Canesco javno je izjavio na svom Twitter profilu da Rodriguez svoju zaručnicu vara s njegovom bivšom suprugom Jessicom Canesco.


“Jadna Jennifer, gledam ju i ona ne zna da je Alex vara s mojom bivšom suprugom. Ona nema pojma tko je on zapravo. Alex, presani biti g*vno i ne varaj više Jennifer”, napisao je bivši bejzbolaš. Jose i Jessica vjenčali su se 1996. godine, a brak je trajao svega tri godine. Canesco je dodao kao je spreman otići na detektor laži ne bi li dokazao da govori istinu.


Objava je izazvala veliko zanimanje, a Jennifer je vrlo brzo reagirala objavšivi na svom Instagram profilu fotografije zaruka, ne bi li na taj način opovrgnula glasine. Spremaju li se nevolje u raju? Saznat ćemo vrlo brzo.
Foto: Instagram


jennifer lopez, jlo