Nastupaju velika imena

Na proslavu 20. godišnjice festivala Exit stižu neki od ključnih aktera svjetske elektroničke i trap scene

Ivana Kocijan

Foto: NIELS FREIHEIT

Foto: NIELS FREIHEIT

Sheck Wes, Kalkbrenner, Nina, Honey Dijon i Solomun na ExituNastupe na velikoj proslavi 20. godišnjice dvostrukog europskog festivalskog prvaka Exita upravo su potvrdili neki od ključnih aktera svjetske elektroničke i trap scene, od kojih premijerno na Petrovaradinsku tvrđavu u Novom Sadu stižu: Sheck Wes, Honey Dijon i Paul van Dyk, a uz njih i Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz te Solomun, koji ekskluzivno za Exitov jubilej prvi put donosi poseban 4-satni set.


Ovi će se izvođači pridružiti dugačkom popisu već objavljenih svjetskih i regionalnih superzvijezda kao što su Tyga, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz b2b Four Tet, Boris Brejcha, Sepultura, Metronomy, Marky Ramone, Laibach i mnogi drugi. Središnji događaj obilježavanja dvaju desetljeća festivala dogodit će se, u njegovom poznatom punom formatu, od 8. do 11. srpnja 2021. uz impresivan program koji je pozvao čak 82 posto fanova da pokažu privrženost Exitu, čuvajući svoju ulaznicu iz 2020. za sljedeće ljeto.


Uz navedene headlinere na tvrđavu 2021. stižu i 999999999 live, Juliana Huxtable, Francois X, Onyvaa live, Bokee, Monosaccharide, kao i VTSS b2b SPFDJ, kako bi svi zajedno pojačali tri velike pozornice Exita – Main stage, Dance Arenu i No Sleep Novi Sad.
Sve ulaznice kupljene za EXIT 2.0 vrijede i za festivalsko izdanje 2021. i, osim činjenice da su nabavljene po najpovoljnijoj cijeni od čak 50 posto popusta u odnosu na finalni iznos, svi koji su zadržali ulaznice ulaze u »bubanj« za osvajanje nagrada kao što su doživotna ulaznica za EXIT, propusnica za pristup pozornici mts Dance Arene, pretvaranje regularne ulaznice u VIP ulaznicu itd.


U prodaji se nalazi ograničen kontigent ulaznica za po promotivnoj cijeni od 495 kn i uz uštedu od 40 posto u odnosu na finalnu cijenu. Ulaznice je moguće nabaviti na web-stranicama exitfest.org i Entrio.hr. Fanovi koji su zatražili refundaciju, a u međuvremenu se predomislili i žele ipak zadržati ulaznicu i time ostvariti brojne pogodnosti, povrat mogu stornirati slanjem osobnih podataka na [email protected]