Nobru predstavlja »Od 1 do 100«

Mladi vinkovački glazbenik nobru ostvario je suradnju s Mattom Shaftom

Ivana Kocijan

Foto: PROMO

Foto: PROMO

"Matt mi je rekao da mu je pjesma super i predložio mi da je obradimo i kvalitetnije snimimo kod njega u studiju", kažeMladi glazbenik nobru, pravim imenom Bruno Vučko, predstavio je novi singl »Od 1 do 100« (feat. Matt Shaft). Osamnaestogodišnjak iz Vinkovaca glazbom se bavi od malih nogu. Prije 8 mjeseci na svom je YouTube kanalu objavio prvu autorsku stvar snimljenu u improviziranom kućnom studiju te je do kraja 2020. godine tamo objavio čak 11 demo pjesama.


– Jedne večeri frend se vozio nekamo autom i na radiju je čuo jednu pjesmu te ju je poslao meni da preslušam jer je mislio da će mi se svidjeti. Pogodio je. Bila je to jedna stvar od Matt Shafta. Kasnije sam je sherao na Instagramu i Matt mi je zahvalio.


Nakon tog smo nešto kratko prokomentirali i brzo se skužili. Kad sam objavio demo verziju pjesme »Od 1 do 100«, Matt mi je rekao da mu je pjesma super i predložio mi da je obradimo i kvalitetnije snimimo kod njega u studiju.
Meni se to činilo kao super ideja. Našli smo se nekoliko puta i brzinski odradili posao. Na kraju sam i njemu dao da nešto otpjeva u pjesmi (smijeh). Pjesma je ljubavne tematike kao i 95 posto današnjih pjesama.


Matt je napisao svoju kiticu i odsvirao violine, a ja sam napisao tekst za svoju kiticu i odsvirao gitare, dok smo zajedno napravili muziku i aranžman, otkrio je mladi glazbenik čija je nova pjesma objavljena u izdanju Heksagon Musica.


Naslovnu je sliku napravio Bruno, dok je Matt zadužen za mix i master pjesme. Sav ostali glazbeni materijal dostupan je na YouTubeu, Spotifyu, Bandcampu te svim ostalim streaming platformama