Glazbena legenda

Mišo Kovač snimio videouratke za četiri hita, objavit će ih u sljedeća četiri ponedjeljka

Sandy Uran

Foto: Cro.Rec

Foto: Cro.Rec

Kako doznajemo, neke pjesme će prvi put dobiti vizualnu priču, a neke potpuno nove spotove.Osamdesetogodišnja glazbena legenda Mate Mišo Kovač snimio je videouratke za četiri hita. Spot za »Čuvajte mi pismu« već je moguće pogledati, dok će ostala tri biti predstavljena javnosti u nadolazećem razdoblju. Glazbenik s više od 20 milijuna prodanih ploča tijekom 47-godišnje glazbene karijere, u sljedeća će četiri ponedjeljka objaviti četiri spota za svoje hitove. Kako doznajemo, neke pjesme će prvi put dobiti vizualnu priču, a neke potpuno nove spotove.


Pjesme je odabrao sam Mišo, a spotove je snimio u Podstrani i okolici Splita s jednim od svojih najdražih suradnika Željkom Petrešom. Prvi na redu hit je »Čuvajte mi pismu«, objavljen na albumu »Budi čovjek dobre volje« 1999. godine, a koji sve do danas nikada nije imao videospot, ističu iz njegove diskografske kuće, te navode kako Mišo Kovač ne staje, već da je spreman za svoju voljenu publiku ponovno stati na veliku pozornicu poput one u Areni Zagreb prije nekoliko godina i zapjevati svoje najveće hitove.


Čak 131 hit po njegovom izboru nalazi se i u luksuznoj »Antologiji« objavljenoj u izdanju Croatia Recordsa 2020. godine. Najbogatije izdanje posvećeno Miši Kovaču dugo se nalazilo na listi najprodavanijih izdanja u Hrvatskoj, čime se još jednom potvrdilo kako ova glazbena legenda živi vječno i ponosno, ističu iz Croatia Recordsa.
Neposredno nakon snimanja spotova u Splitu ga je posjetila i CMC televizija koja je snimila ekskluzivni intervju. Specijal posvećen legendi hrvatske glazbe Miši Kovaču uskoro će biti moguće pogledati na CMC televiziji.