Drugi duet »Sanjam te«

Mejaši i Crvena jabuka otkrili romantičnu stranu

Popularni varaždinski Mejaši snimili su spot za još jedan singl s aktualnog albuma »Nova godina«. Riječ je o baladi »Sanjam te« koja, pet godina nakon dueta »Noćima, danima«, obilježava njihovu drugu glazbenu suradnju s Crvenom jabukom.


– Svaka takva suradnja je novo iskustvo, a drugi glazbenik pjesmi doprinese nečim svojim i to je najveća vrijednost. Ljudi pamte dobre duete, jako mi je drago što su Mejaši dokazali da mogu odlično funkcionirati s kolegama, a možemo jednako uspješno surađivati i s uzorima uz čiju smo glazbu odrastali, kao što je slučaj s Crvenom jabukom, kaže pjevač Edo Drakulić.
Drugim zajedničkim duetom jako je zadovoljan i Dražen Žerić Žera.


– Ništa neobično nije nas spojilo. Povezuju nas sličan stil odijevanja i nezaobilazne starke, a drago mi je da su momci odrastali uz normalnu muziku kao što je Jabuka. Pjesmi želim uspjeh, a Mejašima i publici da ostanu lijepi, zdravi i pametni te da se klone loših stvari, poručio je frontmen Crvene jabuke.
Autor »najromantičnije pjesme u karijeri Mejaša« je voditelj benda Nikola Bosilj koji je zaslužan i za režiju pripadajućeg spota.
– Kad je Žera čuo pjesmu, brzo je pozitivno reagirao i znali smo da je to to. Mi smo doista generacija koja je odrastala uz Crvenu jabuku i njihove smo pjesme svirali u društvu kako bi se svidjeli djevojkama u nekim mlađim danima. Mislim da je Žera bio jedini i pravi izbor za duet koji je svojim glasom i karizmom obogatio pjesmu i spot. Velika je čast imati duet s takvom legendom, a pogotovo kad pjeva tvoju pjesmu, istaknuo je Bosilj.