Rat se nastavlja

Meghan Markle tužna zbog posljednjeg napada britanskih tabloida

Dijana Ljubanović

FOTO/Instagram @meghanmarkle_official

FOTO/Instagram @meghanmarkle_official

U iščekivanju intervjua...Čini se da tabloidi Meghan Markle ne ostavljaju na miru, zar ne? Nakon što je pobijedila u tužbi za povredu privatnosti protiv Associated Newspapers i samo nekoliko dana prije njezinog očekivanog intervjua s Oprah Winfrey, pojavila se nova optužba The Timesa  da se vojvotkinja od Sussexa suočava s pritužbom na nasilje jednog od svojih bivših savjetnika kada je živjela u palači Kensington. Iskreno, umoran sam od ovih neutemeljenih napada na Meghan i ne mogu ni zamisliti koliko je umorna, izjavio je njen glasnogovornik.“Vojvotkinja je žalosna zbog posljednjeg napada na svoj lik, posebno kao netko tko je bio meta nasilja, duboko je posvećena pružanju podrške onima koji su doživjeli bol i traumu “, navodi se u izjavi koju je prenio The People. “Odlučna je nastaviti svoj posao gradeći suosjećanje širom svijeta i nastavit će se truditi davati primjer za činjenje onoga što je ispravno i za ono što je dobro”.

Prema tvrdnjama, Meghan je “otjerala dvoje osobnih asistenata iz kućanstva i narušila povjerenje trećeg člana osoblja”. Meghan je porekla tvrdnje, a njezin glasnogovornik također je dao izjavu za The Times, rekavši, “Nazovimo to samo onim što jest – proračunatom kampanjom blaćenja koja se temelji na obmanjujućim i štetnim dezinformacijama. Razočarani smo kad vidimo ovaj klevetnički prikaz filma, Vojvotkinja od Sussexa dobila je vjerodostojnost u medijima. Nije slučajno što su iskrivljene nekoliko godina stare optužbe s ciljem podrivanja vojvotkinje britanskim medijima priopćene neposredno prije nego što su ona i vojvoda trebali otvoreno i iskreno razgovarati o svom iskustvu zadnjih godina.”
Podsjetimo, tijekom svog intervjua s Oprah, koji će se emitirati na ITV-u u Velikoj Britaniji 8. ožujka, dan nakon što će biti prikazan u SAD-u, Meghan i Harry razgovarat će o raznim temama, uključujući njihov brak, njihov izlazak iz kraljevske obitelji i što slijedi za vojvodu i Vojvotkinja od Sussexa u narednom periodu. Ovo će biti prvi intervju para otkako je službeno odstupio s mjesta starijeg britanskog kraljevstva.