Obožavatelji nisu oduševljeni

Megan Fox otkrila previše o svojoj intimi: “Odvratno, pronađi u sebi bar malo dostojanstva”

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ljudi su doznali neke detalje koji bi radije odmah zaboravili.Nije novost da ljude zanima što se događa u životima bogatih i slavnih, a rijetko ih koji djelić privatnoga života celebrityja zgrozi do reakcija kakve su nedavno imali obožavatelji Megan Fox.


Glumica je na Instagramu otkrila i malo previše o svojoj intimi pa je tako objavila dvije fotografije na kojima pozira u grudnjaku i mini suknji, naslonjena na kuhinjski stol.


Sve bi prošlo ispod radara da kraj fotografija nije napisala: “Kada vam kažem, stol u ovom Air Bnb smještaju je vidio neke stvari.” 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Objavu je komentirao (pa obrisao komentar) i njezin dečko, reper Machine Gun Kelly koji je napisao: “Drago mi je da ovo više nije naš stol”, prenosi MSN.


A onda su se u komentiranje uključili zgroženi obožavatelji koji su iskazali svoje nezadovoljstvo objavom.


“Zamislite da ste vlasnik ovog smještaja i onda naletite na ovakvo što?” i “Odvratno. Ne mora svijet znati baš sve. Pronađite u sebi bar malo dostojanstva i poklonite vlasniku objekta novi stol”, neki su od mnoštva komentara.


Jedan je korisnik napisao i “Ovo je previše, pa njegova kćerka ima Instagram”, misleći pritom na dvanaestogodišnju kćerku repera.


Naravno, dio ekipe je objavu pronašao smiješnom pa su se u komentarima nasmijali na opis objave te Megan Fox prozvali “kraljicom”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)