Izraženi mišići

Megan Fox izjavila da ne trenira. Zbog ovih joj fotografija nitko normalan ne vjeruje

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Ne treniram. Da je Bog htio da se saginjem, stavio bi dijamante na pod", napisala jeNevjerojatno fit Megan Fox objavila je na Instagramu fotografiju u kojoj rastura modnom kombinacijom koja u prvi plan stavlja njezine trbušnjake.


Iako je u opisu napisala da ne trenira, zbog ove i mnogih drugih sličnih fotografija, nitko normalan u to ne bi povjerovao.


Glumica na fotografiji nosi neon zeleni outfit kojeg je odabrala za nastup svog zaručnika, Machine Gun Kellyja.
Unatoč činjenici da su njezini trbušnjaci i mišići na rukama prilično izraženi, Fox se u opisu objave našalila izjavom: “Ne treniram. Da je Bog htio da se saginjem, stavio bi dijamante na pod.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)2014. godine, niti šest mjeseci nakon što je na svijet donijela drugo dijete s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom, Fox je na premijeri filma “Teenage Mutant Ninja Turtles” pokazala da se brzo vratila u formu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)Tada je za E!News kazala da naporno trenira dva puta tjedno. Dodala je i da joj treninzi uključuju kardio te treninge snage, a što se prehrane tiče, izjavila je da je izbacila svaki oblik ugljikohidrata.


“Nema kruha, krekera, pereca, čipsa”, rekla je tada.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)Objasnila je da je jedina nezdrava namirnica koju unosi u organizam kava i to jednom dnevno.


Unatoč opisu fotografije, dobro je poznato da Fox redovito trenira i pazi što jede, a jednom je prilikom izjavila i da kod nje ne postoje “cheat” dani u kojima jede nezdravu hranu, piše Page Six.