Dobar savjet zlata vrijedi

Matthew McConaughey otkrio kako je savjet za ulogu života dobio od – proroka

L. S.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Isprva je mislio da je "studio angažirao" tajanstvenog čovjeka da utječe na njegovu odlukuFilm “How to Lose a Guy in 10 Days” imao je veliki utjecaj na karijeru slavnog glumca Matthewa McConaugheyja.


Tako je nedavno u intervjuu ispričao kako je razmišljao hoće li se pridružiti postavi romantične komedije iz 2003., kada je dobio znak iz svemira.


“Sjećam se da sam jedne večeri dok sam šetao Sunset Boulevardom razmišljao hoću li to učiniti ili ne”, prisjetio se glumac.
“Odjednom, tip se pojavio niotkuda — bio je guru za proricanje sudbine te je rekao: ‘Mogu li vam proreći vašu sudbinu vrlo brzo?'”, ispričao je glumac, te je nastavio:


“Pomislio sam: ‘Da, čovječe. Naravno’. On je odmah rekao: ‘Upravo razmišljate o jednom filmu. To je romantična komedija. Morate to učiniti ili će to biti jedno od najvećih žaljenja u vašem životu. Bit će to fantastično, bit će to nevjerojatno iskustvo i zaradit će hrpu novca'”.


Dok je McConaughey isprva mislio da je “studio angažirao” tajanstvenog čovjeka da utječe na njegovu odluku, savjet mu je ostao pri srcu.


“Nasmijao sam se na tu pomisao, ali se također sjećam da sam malo ozbiljnije razmislio”, rekao je oskarovac. “Mislim da sam sljedeći dan čak prihvatio ponudu“, iskreno je rekao McConaughey.


Ipak, za McConaugheyev angažman djelomično je zaslužna i Kate Hudson, koja je predložila da McConaughey glumi Benjamina Barryja.