9. srpnja 2022.

Matija Cvek najavio koncert na Ljetnoj pozornici

Ivana Kocijan

Foto: MISLAV ŽABAROVIĆ

Foto: MISLAV ŽABAROVIĆ

Prošle godine objavio je debitantski album koji se u prvom tjednu našao na broju jedan najprodavanijih albumaMatija Cvek 9. srpnja nastupit će na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Prošle godine objavio je debitantski album »Izbirljivo i slučajno« koji se u prvom tjednu našao na broju jedan najprodavanijih albuma, a izvrsne recenzije glazbenih kritičara samo su pristizale. Sve to govori i da je u prošloj godini imao niz rasprodanih koncerata.


Ovaj izvođač odlikuje se iznimno kvalitetnim live nastupima sa svojim bendom The Funkensteins s kojim izvodi autorske pjesme i covere izvođača poput Bruna Marsa, Stevieja Wondera, Dina Dvornika i Michaela Jacksona koje Matija često navodi kao svoje glazbene uzore. Cvek & The Funkenstein rasplesat će publiku uz hitove: »Praviš me ludim«, »Drama«, »Generacija«, »Zaplesala je s ljetom«, »Visine«, »Ptice« i brojne druge.


– Presretan sam da imam priliku nastupati na jednoj od najljepših pozornica. Uzbuđen sam i vjerujem da će to biti lijepi početak naše male ljetne turneje, izjavio je Cvek.
Ulaznice za koncert Matije Cveka & The Funkensteins moguće je nabaviti u sustavu i svim prodajnim mjestima Eventima.