Selfie

Martha Stewart savršenim licem izazvala miješane reakcije: “Pore su za siromašne”

S.M.

Foto: Reuters, Instagram

Foto: Reuters, Instagram

Iako kaže da nema nikakve obrade fotografija, prethodno je priznala korištenje botoksa i fileraMartha Stewart (81) pokazala je svoje besprijekorno lice na Instagramu pa izazvala raspravu u komentarima.


Objavila je nekoliko selfie fotki tijekom posjeta frizerskom salonu, a u prvom planu bilo je njezino lice.


“Koža mi izgleda dobro nakon ‘suhog’ siječnja i pilatesa”, napisala je Stewart u opisu fotke dodajući da fotografije nisu obrađene u Photoshopu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Martha Stewart (@marthastewart48)

Iako je dobila brojne komplimente na račun izgleda, mnogi su je optužili da je neiskrena.


“Nitko ne izgleda ovako u tim godinama bez filera, botoksa i svega ostaloga“, “Ovo nije normalno”, “Martha, možeš ti i bolje” te “Martha Stewart nam je upravo objasnila da su pore samo za siromašne”.


U mnoštvu različitih komentara, istaknuo se i ovaj: “Naše mlade djevojke zaslužuju više od nas. Postavljaš očekivanja i primjer toga kako bi žene trebale izgledati u starosti što je istovremeno i opasno i štetno za mlade. Ovo nije prirodna ljepota u 81. godini. Odrasti!”.


Stewart je u jednom od brojnih intervjua prethodno izjavila da se povremeno odluči na botoks i Juvederm filere.


“Nisam imala plastičnih operacija, ali stavljala sam filer nakon što mi je pas uništio usnicu. Isprobala sam i botoks. Radi za određene stvari, poput kože ispod brade, ali ne želim imati ravnu čeljust i upitan pogled”, kazala je za Dr. Parson.