"Sretan mi rođendan"

Marko Grubnić se pohvalio rođendanskim iznenađenjem: “Tako sam zahvalan što te imam!”

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Na storyjima se zahvalio Momčilu Guroviću i označenoj Sandri Moškun.Marko Grubnić slavi rođendan, a na svom se Instagram profilu kroz nekoliko storyja pohvalio i cijelim rođendanskim iznenađenjem Momčila Gurovića. Na storyju vidimo raskošno okićenu božićnu jelku, a oko nje se naziru lijepo umotani pokloni.


Balon na Mickeyja Mousea, crvena ukrasna vrećica na pingvina s božićnom kapicom i set knjiga o luksuznim modnim brendovima,


Na storyjima se zahvalio Momčilu Guroviću i označenoj Sandri Moškun.


“Na svoj poseban dan, želim si čistu sreću u srcu, znate, onu koja nikada ne prestaje. Moja rođendanska želja vama je iscijeljenje svijeta i da sva ova negativna energija i nesreće brzo nestanu te da nam se vrati sloboda. S time, moći ćemo ponovno živjeti naše najbolje živote jer bez zdravlja i slobode smo ništa. Sretan mi rođendan! Poželite nam sreću svima”, napisao je Grubnić kraj objave na kojoj pozira s tortom.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)Nakon toga je uslijedila i objava zajedničke fotke s Gurovićem. “Svakodnevno se uštipnem da budem siguran da ne sanjam. Tako sam zahvalan što te imam i što mogu proslaviti svoj karantenski rođendan s tobom”, napisao je Grubnić kraj te objave.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)