Teško odrastanje

Madonna otvorila dušu: ‘Nekad sam bila autsajder, ali ne zato što se nisam brijala ispod pazuha’

P. N.

Foto Reuters

Foto Reuters

"Tijekom odrastanja sam se uvijek osjećala kao autsajder. Nije to bilo zato što se nisam brijala ispod pazuha, jednostavno se nisam uklapala"Madonna je tijekom emocionalnog govora na GLAAD Media Awardsu 2019. godine izjavila da se “uvijek osjećala kao autsajder” kao tinejdžerica i kako se nikad “nije uklapala”.


60-godišnja glazbena ikona, kojoj je na subotnjoj ceremoniji dodijeljena nagrada Zagovornica za promjenu, započela je svoj govor priznajući da nije bila popularna dok je odrastala, prenosi RTE.


“Tijekom odrastanja sam se uvijek osjećala kao autsajder. Nije to bilo zato što se nisam brijala ispod pazuha, jednostavno se nisam uklapala”, rekla je.
‘Kraljica popa’ odala je počast svom prvom učitelju i mentoru plesa, rekavši: “On je bio prva osoba koja je vjerovala u mene”.


“Prvi gay muškarac kojeg sam upoznala je Christopher Flynn. Bio je moj učitelj baleta u srednjoj školi i on je bio prva osoba koja je vjerovala u mene.”


“Zbog toga sam se osjećao posebno kao plesačica, kao umjetnica i kao ljudsko biće. Znam da to zvuči trivijalno i površno, ali on je bio prvi čovjek koji mi je rekao da sam lijepa”, kazala je.