Oženili se u Las Vegasu

Ljubavna priča slavnog rockera traje desetljećima. Oženio je srednjoškolsku ljubav

P. N.

Foto: YouTube/Screenshot

Foto: YouTube/Screenshot

"Nekako uspijevamo. Mislim da je to zato što rastemo istom brzinom. Rasli smo jednako i u istom smjeru."Svijet poznatih i slavnih nije poznat po dugovječnim ljubavima i brakovima. On je, pak, oženio svoju srednjoškolsku ljubav i ostao s njom do danas.


Unatoč desetljećima u središtu pozornosti, Jon Bon Jovi uspio je ostati prilično skroman. “Ne znam tko je taj tip”, kaže kad ga pitaju za rock zvijezdu za koju se smatra da je.


Tko je on uistinu, otvorio se za magazin People. Kaže da je predani obiteljski čovjek iz malog grada New Jersey. Sve to zahvaljujući stijeni svog života, srednjoškolskoj ljubavi, Dorothei Hurley Bongiovi.
“Ona je ljepilo”, kaže Bon Jovi o svojoj ženi i majci četvero djece. “Ja sam ludi vizionar sa svim vrstama stvari koje lete, a šavovi se cijepaju. Ona me slijedi s ljepilom, koncem i iglom i drži sve zajedno.”


To ne znači da je brak uvijek bio lak. Par se prvi put susreo u srednjoj školi Sayreville War Memorial u rodnom gradu New Jerseyju. 1989. godine, kada je Bon Jovi bio na vrhuncu uspjeha, pobjegli su u Las Vegas te ih je oženio Elvisov imitator.


Bon Jovi je rekao da nije bio svetac u prošlosti. Kao i svi brakovi, i njegov je dio imao krize. Dorothea kaže da su se potrudili da uspije.


“Nekako uspijevamo”, objašnjava Dorothea kako su uspješno uravnotežili ljubav, obitelj i slavu svih ovih godina. “Mislim da je to zato što rastemo istom brzinom. Rasli smo jednako i u istom smjeru.”