Aloha

Lidija Bačić objavila fotku bez gaćica. Jedni pišu “lipe li gospe”, a drugi da je pretjerala

S.M.

Foto: Lidija Bačić/Instagram

Foto: Lidija Bačić/Instagram

Umjesto donjeg dijela bikinija, nosila je bijeli trag od sunčanjaLidija Bačić na svom je Instagram profilu objavila novu golišavu fotku. Ovoga je puta pozirala u potpuno wild izdaju, raspuštene kovrčave kose uz tamni ruž i bikini s uzorkom te kraj fotke napisala: “Aloha.”


Pažnju obožavatelja privukla je zbog toga što je umjesto gaćica, imala tek bijeli trag od sunčanja kojeg je pokazala spustivši traperice.


Iako je fotografija prikupila više od 20 tisuća “lajkova” u tek jedan dan, neki su njezini obožavatelji zaključili da je ovoga puta ipak malo pretjerala.
“Uozbilji se, ovo ti uopće nije potrebno, nikome nije” i “Trebala bi skupljati ‘lajkove’ zbog pjesama, a ne zbog golotinje. Svaka budala se zna skinut. Tužno baš”, samo su neki od komentara ne baš oduševljenih pratitelja.Naravno, veći dio njezinih obožavatelja bio je oduševljen pa su se među prvima javile njezina pjevačka kolegica Žanamari Lalić koja je ostavila nekoliko srca te Neven Ciganović koji je zaključio da za “takav ten treba imati X faktor”.


Pljuštalo je tu još komplimenata od “lipe li gospe” do “savršeni trokut” i “prekrasna si”.