Prihvatimo sebe

Lana Klingor fotkama u badiću poručila: ‘Nismo savršene i NE TREBAMO biti, ali celulit je rezultat loše ishrane’

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Ni jednu od ovih fotki nisam htjela uređivati i provlačiti kroz filtere", započela je.Lana Klingor Mihić na Instagramu je objavila svoje fotografije u kupaćem kostimu, a u podužem se opisu osvrnula na pozitivno viđenje samoga sebe u badiću.


“Ni jednu od ovih fotki nisam htjela uređivati i provlačiti kroz filtere. Negdje u zimu Ante Mihić i ja krenuli smo u teretanu i odlučili poraditi na svojim linijama. Ante je tu dosta radikalan pa je do danas izgubio skoro 15 kilograma, ali je on puno i marljivi nego ja”, napisala je.


Usput je objasnila da nakon operacije grudi u travnju više nije smjela ići u teretanu, pa se okrenula tretmanima madeoterapije.
U ostatku ohrabrujuće objave, Lana je poručila:  “Nismo savršene i NE TREBAMO biti, ali celulit je rezultat loše ishrane, pretjeranog unošenja soli u organizam pa prema svemu tome možemo zaključiti da je nepoželjan. Ne zagovaram da sve žene trebaju izgledat kao iskrivljeni ideal ljepote kojeg nalažu društvene mreže, ali to ne znači da se trebamo zapustiti.


Briga o vlastitom tijelu i zdravlju bi svakome od nas trebao biti prioritet, jer mi ne možemo biti nitko drugi i imamo samo jedan život. Pa zašto onda ne bismo svaki dan bili boli bolja verzija sebe nego jučer”.


Njezina je objava potaknula je različite komentare. Neki su hvalili njezin izgled, u jednom komentaru stoji da ne postoji žena koja nema celulit, a jedan je zaključio: “Nitko se ne bi trebao stidjeti svoga tijela”.