Raspisala se

Lana Jurčević se požalila da je umorna jer radi 15 sati dnevno: “Nemam više ni hobi ni društveni život”

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kaže da bi dala sve da bude na nekom brdu i u kućici kraj potoka.Lana Jurčević se na svom Instagram profilu požalila da “nije stala od 2003.” te da joj radni dan traje 15 sati zbog čega nema ni hobi ni društveni život.


“Jedan od onih dana kada se podsjećam da sam samo čovjek, a ne stroj… Uvijek imam osjećaj da ljudi misle da mi, javne osobe (iako mrzim taj izraz) imamo savršene živote, da neka ‘popularnost’ i broj followera, youtube klikova nas čini boljima, posebnijima, drugačijima, bogatijima, na svim mogućim levelima. Pa nam zavide… a nepotrebno.


A možda bi se mi nekad mijenjali sa vama… ja bi dala sad sve da mogu na neko brdo, u neku kućicu, pored potoka i da sjedim i šutim satima, a možda i danima.. mjesecima… Da ne moram nigdje i da ne moram ništa.
U biti i ne znam što je tema ove objave. Samo pišem… i briga me. Ležim u krevetu i osjećam prekretnicu da dolazi.. već neko vrijeme. Osjećam i umor i da mi je baterija slaba. Osjećam i da i dalje imam milijun ideja koje me čekaju da se dignem i krenem ih realizirati.


One su mi uvijek elektrošok koji me vrati u moju hard core rutinu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli La Lana (@lalana)Možda će već za dva sata baterija biti puna, sama od sebe jer takav je moj karakter, moja energija, to je moj ‘drive’. Ali, realno, nisam stala od 2003. A kad ću, bar malo i dal ću ikad?


Posao. U tome sam se uvijek nalazila, u njemu sam odrasla i sazrela. U njemu sam dobila sve potvrde o sebi koje su mi trebale. Nije mi nitko govorio putem niti punio glavu da sam divna, krasna ili najbolja na svijetu niti mi je išta palo s neba.


Morala sam sama sebi to sve dokazati prije nego postanem spremna za sve ostalo… Čula sam kao klinka, u prvim godinama karijere toliko teorija o sebi i tome kako sam tu gdje jesam zbog ne znam kojih razloga… i valjda me to tjeralo da se trudim 10x više oko svega i nisam prihvaćala ni usluge ni pomoć ni ništa jer sam smatrala da bi me to obezvrijedilo i da bih ostala ‘dužna’ na sve strane.


To vam je jednoj Škorpionki ispod časti, jer ona misli da sve može i mora sama”, napisala je Lana Jurčević u svojoj objavi.