Nećakinja Lady Di stala na ludi kamen

Lady Kitty Spencer: Bajkovito vjenčanje u Rimu

Portal Novi list

FOTO/IG @dolcegabbana

FOTO/IG @dolcegabbana

Kraljevsko vjenčanje!Nećakinja princeze Diane, Lady Kitty Spencer, udala se za svoju dugogodišnju ljubav, Michaela Lewisa, na raskošnoj ceremoniji vjenčanja. Spencer (30) i multimilijunaški modni mogul (60) vjenčali su se u vili Aldobrandini u Frascatiju u Italiji pred prijateljima i obitelji. Ljetnikovac, poznat je po svom očaravajućem pogledu na grad Rim.


Manekenka – koja je kći Earla Charlesa Spencera, Dianina brata i Victorije Aitken – izlazila je s poduzetnikom više od dvije godine prije njihove svadbe. Za veliki dan, mladenka se odlučila nositi nekoliko haljina brenda Dolce & Gabbana tijekom svečanosti ”

@kitty.spencer odlučila je nositi Dolce & Gabbana na najvažniji dan u svom životu”, napisala je modna kuća putem Instagrama.


“Za ovaj jedinstveni događaj brend #DolceGabbana stvorio je niz ekskluzivnih ručno rađenih haljina, od kojih je svaka slavila ljepotu mladenke, strast za #AltaModa i apsolutnu radost povodom vjenčanja.”Uz naslov, D&G je podijelio i video postupka izrade haljina Lady Kitty, od skica do konačnog izgleda. Jedna od njezinih haljina bila je haljina od tila prekrivena ružičastim cvjetnim aplikacijama i odgovarajućom pelerinom preko ramena. Druga haljina sadržavala je smaragdno zeleni prsluk i ružičasto-bijelu cvjetnu suknju s masivnim zelenim draguljima. Treća, prikladna haljina bila je izrađena od prvenstveno bijele čipke s ružičastim i zelenim cvjetnim detaljima. Video završava bijelom čipkastom haljinom dugih rukava Lady Kitty s gumbima na leđima, rukavima i dolčevitom. Haljinu pune suknje spojila je s dugačkim velom, dijamantnim naušnicama, a kosu je povezala u nisku punđu.US Magazine je objavio da su je mladenkina braća – Louis Spencer, vikont Althorp i Samuel Aitken – prošetali niz prolaz. Njezine sestre blizanke, Eliza i Amelia, također su bile nazočne svatovima, kao i vikontesa Emma Weymouth. Weymouth je podijelio fotografije svog posjeta putem Instagram Storyja, poput modela Sabrine Elbe i Maye Musk te dizajnerice Jade Holland Cooper, koje su također nosile haljine Dolce & Gabbane.


Lady Kitty zaručila se za Južnoafrikanca u prosincu 2019., nakon što je par u svibnju te godine izašao u javnost. U to je vrijeme par primijećen kako hoda ruku pod ruku u New Yorku.