Časopis People

Lady Gaga proglašena ikonom na popisu najbolje odjevenih ljudi. Izdvojili smo njene najluđe kreacije

Hina, Sanda Milinković

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Časopis je pohvalio njezin modni izgled koji se kretao od "skulpturalne pamučne haljine do crne haljine s korzetom od čipke"Lady Gaga u srijedu je predvodila listu najbolje odjevenih poznatih osoba prema časopisu People, među kojima su bile zvijezda “Euphoria” Zendaya i glumica dobitnica Oscara Viola Davis.


Gaga je prozvana ikonom u izdanju magazina People posvećenom najbolje odjevenim osobama godine, unatoč tome što nikada nije kročila na crveni tepih.


Umjesto toga, časopis je pohvalio njezin modni izgled koji se kretao od “skulpturalne pamučne haljine do crne haljine s korzetom od čipke”.
Zendaya, Davis, Leslie Odom Jr., Anya Taylor-Joy, Mindy Kaling, Cynthia Erivo, Dan Levy, Regina Hall i glazbenik H.E.R. također su ove godine uvršteni na Top 10 popis zbog toga što su zamijenili ugodnu sportsku odjeću šik odjećom.


“Nitko nije isporučio više wow faktora ove godine od Zendaye”, napisao je magazin o 25-godišnjoj glumici, misleći na njezine izrezane haljine na crvenim tepisima.


Izdanje posvećeno najbolje odjevenima na kioske stiže u petak.


U čast Lady Gagi i njezinom osebujnom modnom  stilu koji doista rijetko kada gledatelje ostavi ravnodušnima, izdvojili smo neke od njenih najlegendarnijih, najluđih, ali i najelegantnijih izdanja. Prva na listi svakako je haljina od mesa koja je i dan danas tema mnogih modnih razgovora.


2010., MTV Video Music Awards, Foto: Reuters


 


Met Gala – Camp: Notes on Fashion, 2016., Foto: Reuters


 


MTV Europe Music Awards (EMA) gala, 2011., Foto: EPA/NIALL CARSON


 


CFDA Fashion awards, Foto: Reuters


 


Met Gala 2019., Foto: Reuters


 


76th Golden Globe Awards, Foto: Reuters


 


Vanity Fair Oscar Party, 2016., Foto: Reuters


 


National Board of Review Awards gala, Foto: Reuters


 


Predsjednička inauguracija, Foto: Reuters


 


Oscari 2019., Foto: Reuters