Sretni roditelji

KRALJEVSKA BEBA Princ Harry i Meghan Markle napokon su pokazali svog sinčića

P. N.

Foto. Reuters

Foto. Reuters

Prve fotografije kraljevske bebe s nestrpljenjem su čekali njihovi brojni obožavatelji diljem svijeta.Princ Harry i Meghan Markle po prvi su puta javnosti predstavili svog sinčića rođenog prije dva dana, a prve fotografije kraljevske bebe s nestrpljenjem su čekali njihovi brojni obožavatelji diljem svijeta.


Službene fotografije snimljene su u dvorcu Windsor, a novopečena mama za svoje prvo pojavljivanje nakon poroda odabrala je elegantnu bijelu haljinu modne kuće Givenchy. Lokacija koju su odabrali za snimanje posebna je jer su upravo ondje, u St. George Hallu organizirali svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje, koje im je organizirala kraljica Elizabeta II.


“Magično je, stvarno je prekrasno. Imam dva najbolja dečka na svijetu i stvarno sam sretna. Sinčić nam ima najbolju osobnost, stvarno je miran” – izjavila je Meghan, dok se novopečeni tata našalio kako nije siguran od koga je njihov sinčić naslijedio mirnu narav.
Kako je i očekivano, nova kraljevska beba izazvala je veliko zanimanje javnosti: samo je objava sretnog par o rođenju djeteta na njihovom Instagram profilu dobila čak 2,7 milijuna lajkova.


Ime dječaka još uvijek nije poznato, a Harry je izjavio kako još uvijek razmišljaju, iako bliski izvori tvrde kako su ponosni roditelji već odabrali ime.Pogledajte video:Foto: Reuters


meghan markle, princ harry, kraljevska beba