HBO

Konačno poznat datum okupljanja “Prijatelja”

Portal Novi list

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Okupljanje glumaca prvotno je pokrenuto krajem veljače 2020.Nakon odgođenog početka zbog pandemije COVID-19, s nestrpljenjem očekivano okupljanje “Prijatelja” konačno će početi snimanje sljedeći tjedan (tjedan od 5. travnja), piše Variety.


Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i Matthew Perry ponovno će se okupiti na zvučnoj sceni Warner Brosa za HBO Max.


Okupljanje glumaca prvotno je pokrenuto krajem veljače 2020., samo nekoliko tjedana prije nego što je kriza zbog koronavirusa zaustavila svu filmsku i TV produkciju. Izvori bliski tome rekli su Varietyu prošle godine da će svaka od šest zvijezda dobiti najmanje 2,5 milijuna dolara za sudjelovanje u specijalnom izdanju „Prijatelj“. Sa svih 10 sezona “Prijatelja” koji su napustili Netflix, novi dom pronašli su na HBO Maxu. WarnerMedia je navodno platio više od 400 milijuna dolara za prava na originalnu seriju.
Nakon što je otkazan početni datum snimanja u ožujku 2020., produkcija WarnerMedije nadala se da će specijal snimiti do kraja ljeta.


Specijal je predviđen za snimanje u originalnoj zvučnoj sceni “Prijatelja” u studiju Warner Brosa u Burbanku u Kaliforniji. Ben Winston režirao je i izvršnu produkciju zajedno s izvršnim producentima “Prijatelja” Kevinom Brightom, Martom Kauffman i Davidom Craneom.