Vanessa Bryant

Kobe Bryant primljen u Kuću slavnih

Portal Novi list

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Vanessa Bryant održala je lijep i emotivan govor dok je Kobe Bryant priman u Memorijalnu košarkašku kuću slavnih Naismith. Govorila je u čast svog pokojnog supruga, prisjećajući se života i naslijeđa sportaša iz Lakersa nakon njegove tragične smrti prošle godine. Uz podršku Michaela Jordana na sceni, Vanessa se zahvalila Kobeovim obožavateljima, suigračima, obitelji i konkurenciji, ali na kraju je glavnu zahvalnost uputila samom Kobeu, piše Popsugar.


U posebno emotivnom dijelu svog govora, Vanessa je pročitala pismo koje je napisala za svog supruga. “Dragi Kobe, hvala ti što si bio najbolji suprug i otac koji si mogao biti”, recitirala je. “Hvala što si rastao i učio na vlastitim greškama. Hvala što si se uvijek trudio biti bolji. Hvala što nikada nisi odustao od nas. Hvala za sav tvoj naporan rad. Hvala za našu obitelj, hvala za naše kćeri Nataliu, Giannu, Bianku i Capriu. Hvala što si tako neumorno radio kako bi nas osigurao i što si nam pružio najnevjerojatniji zajednički život. ”


“Hvala što ste si se budio u 4 ujutro kako bi trenirao, vratio se kući da me poljubiš za dobro jutro i što si naše djevojke otpraćao u školu, odlazio na trening, dolazio kući i pokupio naše djevojke iz škole kad god si mogao. Hvala za to što nikada nisi propustio rođendan, plesni recital, školsku nagradu ili bilo koje igre u kojima su igrale naše kćeri ako je tvoj raspored to dopuštao. ”
“Hvala ti što si me volio dovoljno da trajem cijeli život i odabirem tebe.”


“Hvala što si svoju ljubav prema našoj obitelji stavljao na prvo mjesto. Hvala što si unio toliko radosti u naš život i radost ljudima širom svijeta. Hvala što si nas nadahnuo da budemo bolji nego što smo bili dan ranije. Hvala što si tako nesebično volio zlatnim srcem. Hvala što se nikada nisi preozbiljno shvaćao. Hvala na tvom smislu za humor, hvala na tvojoj pameti. ”


“Hvala vam što mi nikad nisi rekao ne i uvijek mi većinu vremena dopuštao da se snalazim. Hvala što si bio strpljiv. Hvala ti što si bio Mickey mojoj Minnie, Noah mojoj Allie. ”


Vanessa je svoj govor zaključila obraćajući se svojim kćerima. Prvo se zahvalila Nataliji i pokojnoj kćeri Gigi za svu podršku i odricanja koje su podnijele dok je njihov otac neumorno radio. Vanessa je također osigurala da Bianka i Capri, koji su s njom prisustvovale ceremoniji, znaju koliko ih Kobe voli.