Kardashian - Jenner

Kim ogolila bujnu pozadinu u bikiniju, ali sestra ju je nadmašila: Na sebe je stavila samo zlatnu boju

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Sestre Kardashian Jenner ponovno pune medijske stupce i oduševljavaju obožavatelje izazovnim izdanjimaSestre Kardashian Jenner već dugi niz godina kao da se natječu koja će na društvenim mrežama objaviti izazovniju fotografiju. Ovoga je puta to pokušala učiniti Kim Kardashian, objavivši fotografiju u bikiniju. Donji dio njezina kupaćeg kostima čine vrlo sićušne tange pa je njezina bujna pozadina ponovno u prvom planu. Kao, slučajno.


Njezina je fotografija prikupila više od pet milijuna “lajkova” i bezbroj komentara u kojima su pljuštali komplimenti na račun njezina izgleda. Nije ovo neki previše šokantan trenutak za najstariju Kardashianku koja je i otprije poznata po fotografijama i s manje odjeće od ovoga.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

No, uspjela ju je nadmašiti najmlađa članica klana, a to je Kylie Jenner. Ona je pak pozirala u toples izdanju, a jedino vidljivo na njoj bila je zlatna boja. Povod objavi bio je izlazak njezine nove kozmetičke linije uoči njezina rođendana 8. kolovoza, a sestru je u broju “lajkova” nadmašila pošteno, prikupivši ih gotovo deset milijuna.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kylie 🤍 (@kyliejenner)