Zar ozbiljno?

Kim Kardashian optužena da je “fotošopala” kćerkicu od 6 godina: Učinila da dijete izgleda “mršavije”

S.M.

Kim Kardashian/Instagram

Kim Kardashian/Instagram

Brojni obožavatelji tvrde da je reality zvijezda promijenila izgled svoje kćerkice NorthDavnih smo se dana upoznali s ljubavnim odnosom između sestara Kardashian Jenner i photoshopa. No, najstarija od njih, Kim Kardashian, ovih je dana meta javnosti koja ju na društvenim mrežama optužuje da je “fotošopala” i svoju kćerkicu od šest godina.


Brojni obožavatelji tvrde da je reality zvijezda promijenila izgled svoje kćerkice North, ne bi li izgledala – mršavije. Obožavatelji su uznemireni idejom da takvo što nekome može pasti na pamet.


Instagram profil @Celebface redovito objavljuje dokaze o fotošopiranju slavnih osoba, a administratori profila vjeruju da je Kim skandalozno promijenila izgled svog najstarije djeteta.
Prema videu kojeg su objavili, čini se da je malenoj North retuširan “trbuh”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli WELCOME TO REALITY (@celebface)Administratori stranice u objavu nisu uvrstili samo Kim, već njezine sestre Khloe Kardashian i Kylie Jenner. Komentari ispod objave većinom iskazuju zgražanje javnosti koja osuđuje ovakve postupke, a jedan je korisnik upitao: “Filteri i Facetune. Smatraju li ove žene da njihova djeca nisu dovoljno dobra za njihove Instagram profile?”