Prekid

Kim Kardashian i Pete Davidson prekinuli nakon devet mjeseci veze

A. P.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Gusti rasporedi i česta udaljenost navodno su uzrok prekida paraKim Kardashian i Pete Davidson prekinuli su nakon devet mjeseci veze zbog svojih zahtjevnih rasporeda i velike udaljenosti!


Nakon što su zajedno nastupili u showu Saturday Night Live u skeču na temu Aladdina, Kim i Pete započeli su svoju vezu koju su i javno obznanili nedugo nakon nastupa u emisiji.


Pete je nekoliko posljednjih mjeseci proveo u Australiji gdje je snimao svoj nadolazeći film Wizards!, a Kim ga je posjetila u srpnju na romantičnom odmoru u prašumi Daintree, piše Daily Mail.
No njihov luksuzni boravak u raskošnom ‘eco lodgeu’ s pet zvjezdica u džungli očito nije bio dovoljan da spasi vezu.


Navodno duga udaljenost nije bila laka za Kim. Izvori su za medije objavili: “Oni se jako vole i poštuju, ali otkrili su kako im je zbog udaljenosti i zahtjevnih rasporeda stvarno teško održavati vezu.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)Kim još uvijek nije službeno razvedena od trećeg supruga Kanyea Westa, s kojim ima četvero djece – North, Sainta, Chicago i Psalma.


Iako je Kim prvotno podnijela zahtjev za raskid braka u veljači 2021. proces je još u tijeku, a ovog se tjedna Kanyeov peti brakorazvodni odvjetnik povukao iz slučaja. Nakon što je podnijela zahtjev za razvod od Kanyea, on ju je prošle jeseni javno molio da braku da još jednu priliku.


Kim se pridružila dugom popisu Peteovih slavnih djevojaka, uključujući kćeri Andie MacDowell Margaret Qualley i Cindy Crawford Kaiu Gerber, kao i Arianu Grande i Kate Beckinsale.


Kim je u nedavnom intervjuu otkrila da je osjetila ‘vibru’ kad je poljubila Petea u Saturday Night Liveu i da ju je obuzela želja da ‘proba nešto drugačije’. Stupila je u kontakt s producentom emisije i nabavila Peteov telefonski broj – iako joj je ozbiljna romansa bila daleko od pameti.


U međuvremenu, Pete je pokazao koliko je ozbiljan u vezi s Kim pa je tako napravio nekoliko tetovaža u njezinu čast, između ostalog njezinog imena na svojim prsima i natpisa: “Moja djevojka je odvjetnica.”