Tristan Thompson

Khloe Kardashian progovorila o bivšem koji ju je varao i s kojim (opet) čeka dijete

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Zašto bi htjela imati bebu s nekim tko ju ima s nekim drugim?", kazala je KhloeU premijeri druge sezone showa “The Kardashian”, Khloe je progovorila o tome da čeka drugo dijete s Tristanom Thompson usred njegovih afera.


Na početku epizode otkriveno je da u trenutku kada je Kim prenijela vijest da Thompson čeka dijete s jednom od žena s kojima je imao aferu, nitko nije znao da je i sama Khloe trudna.


Prije američkog Dana zahvalnosti, Khloe i Tristan su otkrili da čekaju dijete preko surogat majke, a tjedan dana kasnije njegov je skandal završio u javnosti.
“Sve je previše blizu, ne želim da netko misli da sam ovo napravila nakon vijesti. Zašto bi htjela imati bebu s nekim tko ju ima s nekim drugim?”, kazala je Khloe sestri Kim u telefonskom razgovoru.


Nakon što je cijeli svijet doznao za prijevaru, Khloe se potrudila da nitko ne sazna kako čekaju bebu. Pomogla joj je sestra Kylie koja je u svojoj garaži čuvala sav njezin namještaj za dijete kako ga kamere ne bi slučajno uhvatile.


“Htjela sam da sve bude privatno jer sam htjela zaštiti svoje mentalno zdravlje, kao i mentalno zdravlje surogat majke. Prolazili smo kroz puno toga u to vrijeme”, kazala je Khloe.


Dodaje da je tada bila užasno ljuta i šokirana kada je saznala da ju je Tristan opet varao. Pogotovo jer je znao da čeka bebu s drugom ženom prije nego što je u taj proces krenuo s Khloe, piše Just Jared.