Pronađi razliku

Khloe Kardashian opet optužuju za photoshop: Evo i dokaza o tome kako doista izgleda

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Društvenim se mrežama šire dvije različite fotke snimljene istoga dana.Nema mira za Khloe Kardashian koja posljednje vrijeme puni medijske stupce zbog svoga izgleda. Već je nebrojeno puta optužena za pretjerano korištenje photoshopa, a ovoga su puta obožavatelji objavili dobre dokaze.


Iako su sve sestre Kardashian barem jednom optužene za pretjerivanje s filterima, retuširanjima i fotošopiranjem fotki, Khloe Kardashian je na prvom mjestu posljednjih mjeseci.


Osim toga, obožavatelji često komentiraju i da je pretjerala s plastičnim operacijama pa više niti ne liči na sebe, na što je i sama odgovorila.
Ovoga puta, obožavatelji su uočili razliku između njezine fotke koju je objavila na svom Instagram profilu te fotke iz serije koja je čitavu obitelj lansirala u zvjezdano nebo, “Keeping Up With the Kardashians”.


Prije nekoliko tjedana, Khloe je objavila spornu fotku nakon koje su krenule optužbe za pretjerano korištenje fotošopa.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)Fotka je nastala isti dan i kada je snimana epizoda spomenute serije, pa su obožavatelji vrlo brzo uočili razliku. Doduše, razlika je jasno vidljiva.“Ovo je presmiješno”, “Znali smo!”, “Zašto si to radi?” i “Ovo je zapravo vrlo tužno”, samo su neki od komentara ispod Twitter objave.