Riječki metalci

Keops ove subote u Palachu zatvara klupsku koncertnu sezonu

Portal Novi list

Uz riječke metal prvake sviraju Arises, prijateljski groove metal band iz Zadra.Jedan od dugovječnijih riječkih metal bendova u subotu, 11.6. priprema svoju koncertnu promociju hvaljenog albuma “Road to Perdition”.Simboličnog naziva “Road to Perdition” put je ka propasti i ponovnom pronalasku koji se je odrazio na skoro svaki aspekt benda – pogotovo u samom zvuku, repertoaru i svježini nastupa, ali i inozemnim ambicijama.
Njihov rad je prepoznala njemačka izdavačka kuća NoCut Entertainment koja je i objavila album, te preuzela management benda.Sudeći po prvim reakcijama i kritikama Keopsov “zaokret” prema žešćem zvuku otvara nove putove i prema novoj publici.


Posebni gosti promocije su Arises, prijateljski groove metal bend iz Zadra.Uigrana ekipa s korijenima u bendovima Rising Dream, Porko Dio, Sikasa itd.


U Rijeku dolaze s novom postavom i dalje aktualnim albumom “System”, ali i s potpuno novim pjesmama.


Satnica posljednjeg klupskog koncerta glasi:


20h vrata
21h Arises
22. 30h KeopsUlaznice po pretprodajnoj cijeni od 40,00 kn dostupne su u Dallas Music shop Rijeka i preko sustava Entrio, a na dan koncerta cijena im raste na 60,00 kn.


11-tu sezonu programa Distune vam predstavlja financijski su podržali Grad Rijeka – odjel za kulturu i Ministarstvo kulture.