Ljubav cvjeta

Kate Hudson i Danny Fujikawa službeno su zaručeni

Portal Novi list

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Simbolika braka, ta predanost djeci važnija nego što ponekad mislimo..Kate Hudson i Danny Fujikawa službeno su zaručeni, pa se pripremite za cvjetnu djevojku Rani, boho vjenčanje i puno ljubavi.


Hudson je objavila veliku vijest, podijelivši fotografiju nje i Fujikawe u radosnom zagrljaju, jedinstveni prsten koji je debitirao na * tom * prstu. “Idemo!” glumica je napisala uz sliku, a zatim slijedi emoji mladenke, crkve i mladoženje.


Iako su Fujikawa i Hudson svoju vezu oslužbeno potvrdili na crvenom tepihu još u svibnju 2019., poznaju se više od 15 godina.


View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

“Znamo se 15 godina. On je polubrat mog najboljeg prijatelja”, rekla je tijekom nastupa u emisiji The Talk.


U kolovozu 2019. Hudson je govorila o tome kako se želi udati za Fujikawu. To je nešto o čemu je dugo razmišljala, napominjući da je već bila u braku i shvaća da to nije uvijek pravi potez.


“O tome puno razmišljamo. Brak definitivno nije zlatna karta – neće riješiti nikakve izazove u vezi”, rekla je. “Ali kao netko tko je to proživio, mislim da je simbolika braka, ta predanost djeci važnija nego što ponekad mislimo.”


Hudson ima dvoje djece iz prethodnih veza. Ryder Russell Robinson (17) i Bingham Hawn Bellamy (10) s bivšim partnerima Chrisom Robinsonom i Mattom Bellamyjem. Rani je njeno prvo dijete s Fujikawom.