Nevjerojatna razlika

Karleuša objavila “ispeglane” fotke kraj realnog videa. Kraljica photoshopa izgleda prilično drugačije

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Jedan ju je obožavatelj upitao: "Gdje su nestali oni trbušnjaci sa slika?"Srpska pjevačica Jelena Karleuša definitivno pripada kategoriji poznatih osoba koje se vole igrati u photoshopu. Njezine uređene fotografije koje objavljuje na Instagramu često su prepune komentara u kojima joj se spočitava pretjerana upotreba alata za retuširanje.


Ovoga je puta objavila nekoliko fotografija u sebi svojstvenom izdanju na kojima izgleda mladoliko, a u prvom je planu njezin ravan trbuh.


Kako to obično biva s ekipom kojoj je airbrush najbolji prijatelj na mrežama, na videu kojeg je objavila, Jelena Karleuša izgleda potpuno drugačije.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Fotografija u tajicama i topiću kraj koje je napisala: “Budi sirena i napravi valove”, prikupila je gotovo 60 tisuća “lajkova”. Njezini pratitelji, kojih broji 2.4 milijuna, ostavljali su komentare poput: “Bomba”, “Savršenstvo” i “Ovaj osmijeh vrijedi više nego cijeli Balkan”.


Onda je objavljen video u kojem vidimo Karleušin hod po cesti, a ono što još vidimo je i potpuno drugačiji izgled. Outfit je isti, ali lice i tijelo su poprilično drugačiji.


Jedan ju je obožavatelj upitao: “Gdje su nestali oni trbušnjaci sa slika?”


Bit će da je stvar u kutu snimanja.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)