Plavo sjenilo

Kardashianka “iskopirala” Lepu Brenu, a ova komentirala: ‘Kim zna što je dobro!”‘

S.M.

Foto: Instagram/YT Screenshot

Foto: Instagram/YT Screenshot

Kardashianka je predstavila modele kupaćeg kostima u zlatnoj boji.Teško je pronaći nešto novo na modnoj sceni pa se mnogi trendovi iz prošlosti stalno vraćaju. Od neonskih boja koje su hit ove sezone, scrunchie gumica, prirodnih obrva i cipela na platformu, vratilo se još nešto iz davnih osamdesetih.


Plavo sjenilo i kič.


Najjednostavniji je to opis fora retro looka kojeg u modu ponovno vraća Kim Kardashian. Objavivši fotografije svoje nove kampanje za brend SKIMS, Kardashianka je predstavila modele kupaćeg kostima u zlatnoj boji. Lookove u kampanju upotpunila je plavim sjenilom i natapiranom plavom kosom.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Pa neodoljivo podsjetila na Lepu Brenu koja se u istom izdanju pojavila na sceni prije četrdesetak godina i to u spotu za pjesmu “Robinja“.


O ovom “kopiranju stila”, oglasila se i Lepa Brena koja je izjavila: “Baš zanimljivo i interesantno. Teško je danas biti originalan. Što god da se pojavi, već je viđeno. Bilo da se radi o modi, likovima iz showbusinesa… To što je nastalo od 60-ih do 90-ih, su epohalne stvari”, prenosi Kurir.


“Jedino nas tehnologija još uvijek može iznenaditi, ostalo sve je već viđeno, ali mi je drago što Kim ipak zna što je dobro”, dodala je glazbena zvijezda.