»JUSTICE«

Nakon tjedana prepunih nagađanja, Justin Bieber napokon kazao kada će njegov novi album

Ivana Kocijan

Foto: UNIVERSAL MUSIC

Foto: UNIVERSAL MUSIC

Stiže vrlo brzo.Nakon tjedana i tjedana nagađanja, Justin Bieber je fanove diljem svijeta ugodno iznenadio potvrdom objave novog studijskog albuma »Justice« koji stiže 19. ožujka.


Novi nosač zvuka dodatno najavljuje i objavom novog singla, pjesmom »Hold On« koja je od prošlog petka dostupna na svim digitalnim streaming servisima.


Pjesma je popraćena je i videospotom u kojem mu se pridružuje glumica Christine Ko. Video je u manje od 12 sati od objave dosegnuo gotovo 1,5 milijuna YouTube pregleda, a u dva dana gledanost mu je porasla na više od 10 milijuna pregleda.
Album »Justice« bit će za Justina Biebera šesto studijsko izdanje. Iako još uvijek nije poznat detaljan popis pjesama, zasad je poznato da će sadržavati dosadašnje singlove »Anyone«, »Lonely« ft. Benny Blanco, »Holy« ft. Chance The Rapper te najnoviji »Hold On«. Uz to, otkrivena je i naslovnica izdanja te su dostupne prednarudžbe.


– U vremenu kada je puno toga krivo na ovom našem oštećenom planetu, svi žudimo za ozdravljenjem te pravdom za čovječanstvo. Prilikom rada na ovom albumu, cilj mi je bio stvoriti glazbu koja će pružiti utjehu; napisati pjesme s kojima će se ljudi moći poistovjetiti te povezati. Glazba nas može podsjetiti da nismo sami, glazba nas može povezati, riječi su kojima je Justin Bieber najavio novi album.


Novi album nasljeđuje izdanje »Changes«, objavljeno u veljači prošle godine, kojim se Justin Bieber našao i među nominiranima za ovogodišnji Grammy.


Album je nominiran u kategoriji Najbolji pop vokalni album, singl »Intentions« ft. Quavo nominiran je u kategoriji Najbolja izvedba pop dua ili grupe, dok se sa zaraznim singlom »Yummy« našao među nominiranima u kategoriji Najbolja pop solistička izvedba.