'Prozor'

Jure Brkljača u novom videospotu zaplesao s vrhunskim plesačima

S.M.

Foto: PR

Foto: PR

Ljubavna balada o skrivenoj, ali pravoj ljubavi, dobila je i svoju video priču.

Za skladbu ‘Prozor’ kojom je osvojio treću nagradu publike na ovogodišnjem Šibenskom festivalu, Jure Brkljača snimio je istoimeni video spot. Pod palicom ekipe Hit produkcije snimalo se na predivnoj lokaciji Hrvatskog glazbenog zavoda u Zagrebu, zaštićenog spomenika kulture i graditeljskog bisera s najljepšom koncertnom dvoranom.


Uz Juru, u videu se tako pojavljuju profesionalni plesači, koji su dodatno obogatili cijelu glazbenu priču svojim plesnim vještinama.


Mario Ožbolt, koji je među najboljim plesačima Hrvatskog sportsko plesnog saveza, te Paula Jeričević, koja osim što ima brojna natjecanja iza sebe, jedanaest puta osvajala je državno prvenstvo u plesu.


Tako je ljubavna balada o skrivenoj, ali pravoj ljubavi, koju autorski potpisuje Miroslav Rus, dobila i svoju video priču, a sve nam dolazi sa Jurinog albuma prvijenca ‘Ostani tajna moga života’ u izdanju Hit Recordsa.


Sam Jure nije skrivao svoje zadovoljstvo i uzbuđenje,


  ‘Zaista mogu reći kako sam istinski uživao na snimanju spota za moju novu pjesmu ‘Prozor’, koju sam po prvi puta uopće izveo na ovogodišnjim večerima šibenske Šansone, a koja se isto tako nalazi na mom albumu prvijencu ‘Ostani tajna moga života’.


Radi se o klasičnom spotu u kojem sjedim za klavirom i sviram, a cijeli ugođaj upotpunili su dodatno vrhunski plesači Paula Jeričević i Mario Ožbolt, kojima se ovim putem zahvaljujem od srca.


Oni su svoj dio odradili stvarno profesionalno, kao i ekipa Hit produkcije na čelu s Hrvojem Banićem, s kojim je uvijek zadovoljstvo i gušt raditi. Najbolje je da ne govorim previše, to se mora doživjeti kao cjelina, jer pjesma i video spot zajedno to i jesu, a ja vjerujem u nju i radujem se izlasku ovog uratka’, zaključio je Jure.


Nova balada ‘Prozor’, po svim reakcijama već je pronašla put do srca publike, a Jure Brkljača Miroslav Rus, ovime su zasigurno dobili dodatan vjetar u leđa, za još puno toga što su nam pripremili.